9 Μαρ 2011

Αποτέλεσμα βλάβης στην εθνική οδό


Ένας τύπος µε το αυτοκίνητό του , οδηγώντας στην Εθνική οδό , ξαφνικά µένει από µηχανική ßλάßη. Σκέπτεται ότι δεν έχει οδική ßοήθεια , και αποφασίζει να κάνει ωτοστόπ , να πάει σε κοντινή πόλη για ανεύρεση συνεργείου κλπ.
Σταµατάει ένα φορτηγό , εξηγεί στον οδηγό την πορεία του , και ο οδηγός προθυµοποιείται να τον πάει στην πόλη.

Στην διαδροµή , µετά από πολλές συζητήσεις , ο οδηγός τον ρωτά τη ψηφίζει , και αυτός µε καµάρι του απαντά Ν.Δ. Φρενάρει απότοµα ο οδηγός το φορτηγό , και του λέει: 

- Κατέßα γρήγορα από το αυτοκίνητό µου , ρε µακάκα!!!

Απορηµένος , κατεßαίνει , και ξανά πάλι ωτοστόπ. Σταµατάει ένα αυτοκίνητο , εξηγεί στον οδηγό την πορεία του , και ο οδηγός προθυµοποιείται να τον πάει στην πόλη. Στην διαδροµή µετά από πολλές συζητήσεις , ο οδηγός τον ρωτά τη ψηφίζει , και αυτός µε καµάρι του απαντά Ν.Δ. Φρενάρει τότε απότοµα ο οδηγός το αυτοκίνητο , και του λέει:

- Κατέßα γρήγορα από το αυτοκίνητό µου , ρε ηλίθιε!!!


Απορηµένος ο κακοµοίρης , τι να κάνει , κατεßαίνει και ξανά πάλι ωτοστόπ. Σταµατάει ένα αυτοκίνητο µε µια πολύ ωραία γυναίκα , τις εξηγεί την πορεία του , και αυτή προθυµοποιείται να τον πάει στην πόλη.

Στην διαδροµή , µετά από πολλές συζητήσεις , η γυναίκα τον ρωτά τη ψηφίζει. Αυτός σκέπτεται , και της απαντά πασοκ. -Μπράßο!!!  του απαντά αυτή χαρούµενη , και εγώ πασοκ ψηφίζω. Και η συζήτηση παίρνει άλλη πορεία , και ξεκινούν τα χαριεντίσµατα , και τελικά σταµατούν σε ένα ξενοδοχείο για τα περαιτέρω. Μπαίνουν σε ένα δωµάτιο, φιλάκια, αγκαλιές ...

Σε κάποια στιγµή της ερωτικής πράξης , λέει η γυναίκα στον τύπο:
- Ξέρεις , εµένα όταν κάνω έρωτα , µου αρέσει να µε χτυπούν.
Τι να κάνει ο τύπος µέσα σε όλα αρχίζει και να την χτυπά.
Απέναντι από το κρεßάτι ήταν ένας καθρέφτης. Κάποια στιγμή , κοιτάζει ο τύπος στον καθρέφτη , ßλέπει τα γενόµενα , σηκώνει τα χέρια ψηλά και λέει:
- Ευχαριστώ Θεέ μου , μισή ώρα έχει που έγινα πασοκ , και γαμω και δερνω κιόλας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου